Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Har I brug for hjælp til en pædagogisk udfordring?

Hos Udviklingsbasen arbejder vi tæt med vores samarbejdspartnere og lærer dem og deres behov at kende. Det gør, at vi altid kan matche den bedst mulige medarbejdere med en borger, en institution eller et forløb. 

Vi tror på, at et godt samarbejde er til gavn for os alle, og vi vægter derfor den gode og tillidsfulde relation højt i alle samarbejder. Vi vil gerne være dem, som I går til, når I har brug for rådgivning eller støtte til både stort og småt i dagligdagen.

Kontakt os

 

1. Indsigt

I kontakter os, og vores koordinator sætter sig ind i problemstillingen og danner sig et overblik over indsatsen, målgruppen og omfanget af opgaven. 

2. Plan

Der lægges en plan for forløbet afhængigt af behovet. Således ved alle parter, hvordan forløbet bliver, og hvilken løsningen på jeres udfordring der er den rigtige.

3. Match

Vi matcher jeres behov med vores mere end 200 medarbejdere, så I får en person eller et team tilknyttet, der formår at løfte den pågældende opgave.

4. Evaluering

Vi følger altid op på sagen løbende eller efter forløbet. På den måde sikrer vi gennemsigtighed i vores arbejde og en faglig kvalitet i vores arbejde. Vi vurderer her, om matchet er korrekt, eller om der skal igangsættes en ny indsats.

5. Mål

Vi arbejder altid ud fra at løse den pågældende problemstilling bedst muligt, og dette lykkedes vi med, når vores medarbejder kan træde ud af opgaven, og alle parter er tilfredse med samarbejdet.
Steffen
Jeg elsker mit arbejde i Udviklingsbasen, da jeg kan udfordre mig selv i praksis, og sætte min faglighed i spil til gavn for borgerens udvikling.
Steffen, Fast medarbejder i vores bostøtteenhed

Bliv vikar

Action: CTA - Jesper (Tekst billede) (id: 1)

Lad os tage en snak om jeres behov

Står I med en udfordring inden for det specialiserede socialområde, eller har I behov for støtte fra et vikarbureau, som altid matcher jeres behov med vores kompetencer?

Bliv ringet op

Brønderslev-kommune.png
hedenstedkommune.png
horsens-kommune-logo.png
Ikast-Brande-kommune-logo.png
Mariagerfjord-kommune.png
Middelfart-kommune.png
Silkeborg-kommune.png
Skanderborg-kommune.jpeg
Vejen-kommune.png
Vejle-kommune.png
bubble