Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Sammen har vi en plan...

Vores team ved Udviklingsbasen har socialpædagogisk erfaring og indsigt,  som vi hver dag bruger i vores arbejde til at løse komplekse socialpædagogiske opgaver. Vi ser det hele menneske og alle vores forskelligartede opgaver håndteres derfor forskelligt, så vi bidrager med det, der er nødvendigt for optimal trivsel hos borgerne.

Vi sætter os altid ind i vores samarbejdspartneres situation og afdækker de udfordringer og løsninger, der er nødvendige og matcher herefter det rette personale til situationen, så det skaber tryghed og værdi for alle parter.

Bag Udviklingsbasen står Søren Meldrup og Jesper Madsen, som er stiftere og indehavere af virksomheden . De har tilsammen arbejdet mere end 30 år inden for det socialpædagogiske felt, og det var samme interesse for pædagogikken, der var motivationen bag at stifte virksomheden og med det formål at levere målrettet vikardækning og støtte til det specialiserede socialområde.

Sammen udgør vi et team af erfarne og dedikerede medarbejdere, som brænder for at skabe bedre og tryggere rammer for udfordrede borgere.

Kontakt os

 

Steffen
Jeg elsker mit arbejde i Udviklingsbasen, da jeg kan udfordre mig selv i praksis, og sætte min faglighed i spil til gavn for borgerens udvikling.
Steffen, Fast medarbejder i vores bostøtteenhed

Bliv vikar

Action: CTA - Jesper (Tekst billede) (id: 1)

Lad os tage en snak om jeres behov

Står I med en udfordring inden for det specialiserede socialområde, eller har I behov for støtte fra et vikarbureau, som altid matcher jeres behov med vores kompetencer?

Bliv ringet op

Billund Kommune.png
Brønderslev-kommune.png
hedenstedkommune.png
horsens-kommune-logo.png
Ikast-Brande-kommune-logo.png
Mariagerfjord-kommune.png
Middelfart-kommune.png
randers-kommune_under_sort.png
Silkeborg-kommune.png
Skanderborg-kommune.jpeg
Syddjurs kommune - Logo.jpg
Vejen-kommune.png
Vejle-kommune.png
bubble