Om os

Om os

Hvad er Udviklingsbasen?

Udviklingsbasen er et pædagogisk vikarbureau, der siden 2016 har leveret vikar- og projektydelser til det specialiserede socialområde i Jylland og på Fyn. I dag har vi mere end 200 vikarer tilknyttet, som dagligt løser opgaver på institutioner, bosteder, skoler og enkeltmandsprojekter. 

Vi håndterer og løser alle former for det specialiserede socialområde og hjælper med at understøtter de kommunale indsatser, der til tider kan være kapacitetspressede. På den måde kan vi være med til at løfte den samlede indsats på det specialiserede socialområde i Danmark. 

Hvem står bag Udviklingsbasen?

Bag Udviklingsbasen står Søren Meldrup og Jesper Madsen, som er stiftere og indehavere af Udviklingsbasen. De har tilsammen arbejdet mere end 20 år inden for det pædagogiske felt, og det var samme interesse for pædagogikken, der var motivationen bag at stifte virksomheden, der er målrettet vikardækning og støtte til det specialiserede socialområde.

For os er matchet mellem borgeren  og den tilknyttede medarbejder eller teamet altafgørende for, at vi kan skabe en positiv forandring nu og fremadrettet.
Indehaver og økonomichef , Søren Meldrup

Mød teamet

Udover Søren og Jesper sidder et team af erfarne og dedikerede medarbejdere, som brænder for at skabe bedre og tryggere rammer for udfordrede borgere i kommunen.
Alt personale, som varetager opgaver i og omkring Udviklingsbasen, har pædagogisk erfaring og indsigt, som de hver dag bruger i deres arbejde for at matche vikarer med borgere samt løse komplekse pædagogiske problemstillinger. De kan således både sætte sig ind i det eksisterende personales udfordringer samt vikarernes måde at løse det bedst muligt på. 

Søren Meldrup

Søren Meldrup

Indehaver og økonomichef

sm@udviklingsbasen.dk

Jesper Madsen

Jesper Madsen

Indehaver og projektansvarlig

jlm@udviklingsbasen.dk

Alexander Falk

Alexander Falk

Marketingkoordinator og booker

afk@udviklingsbasen.dk

Michael Tandberg Kristiansen

Michael Tandberg Kristiansen

Teamkoordinator for socialområdet § 85

mtk@udviklingsbasen.dk

Caroline Bjørnshauge

Caroline Bjørnshauge

Rekruttering og booker

cb@udviklingsbasen.dk

Lone Liff

Lone Liff

HR- og projektansvarlig

lol@udviklingsbasen.dk

bubble