Kontakt os

Bestil en pædagogisk vikar

Pædagogisk vikarbureau med bred profil

Udviklingsbasen er en privat og netværksbaseret virksomhed, som løser et stadig stigende antal opgaver inden for pædagogisk arbejde på et højt socialfagligt niveau og til konkurrencedygtige priser.

I øjeblikket leverer vi primært vikarydelser til kommunale institutioner i Jylland, men vi udbyder pædagogisk personale til alle områder i socialsektoren. Herunder bl.a. vikarer til psykiatri, institutioner for børn og voksne med særlige behov samt specialinstitutioner.

Se vores referencer her.

Den rette pædagogiske vikar til jeres behov

Vi assisterer både ved akutte vagter, kortere vikariater samt længerevarende vikariater, og vores medarbejdere har enten pædagogisk uddannelse eller mange års erfaring med den pågældende målgruppe. På den måde kan vikarer fra Udviklingsbasen både fungere som en aflastning, når I er presset på arbejdskraft eller som hjælp og inspiration, når særlige udfordringer kræver en specialuddannet pædagog.

Vi matcher naturligvis altid vores medarbejdere med jeres konkrete arbejdsopgaver, ønsker og behov. På den måde sikrer vi, at I får en vikar, der brænder for den specifikke opgave og har erfaring og specialviden inden for arbejdet, målgruppen og institutionstypen.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.